Επικοινωνία

/Επικοινωνία
Επικοινωνία 2018-03-09T10:26:41+00:00

Η +πλευση είναι μία ζωντανή εθελοντική ομάδα που εμπλουτίζει και ανανεώνει σταθερά το ανθρώπινο δυναμικό της. Περιμένει να ακούσει με ενδιαφέρον κάθε ιδέα, να εξετάσει με θετική διάθεση κάθε πρόθεση συνεργασίας και συμβολής στην υλοποίηση των στόχων της, για να βελτιώσει τη ζωή των κατοίκων των ακριτικών και απομονωμένων νησιών της Ελλάδας. Η επικοινωνία αυτή μπορεί να γίνει με μία σειρά από τρόπους.

Με email, στείλτε τα στοιχεία σας στο info [at ] symplefsi.org και πείτε μας για εσάς, την ειδικότητά/ιδιότητά σας, τις ιδέες σας, ώστε να διερευνήσουμε πώς θα μπορούσατε να συνεισφέρετε στο έργο της Σύμπλευσης.

Στα social media, όπου κάθε ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει με την +πλευση, ιδίως μέσω του facebook και της εφαρμογής του Messenger που ενσωματώνει. Η σελίδα της +πλευσης είναι facebook.com/symplefsi.

Ταχυδρομικά, στην επίσημη έδρα της +πλευσης που κατά το καταστατικό είναι η Πινδάρου 13, ΤΚ 106 73, στην Αθήνα.

Αυτοπροσώπως, στο εντευκτήριο της +πλευσης, Ελαιών 13, ΤΚ 145 64, στην Νέα Κηφισιά, που διαμόρφωσαν οι εθελοντές της +πλευσης με αποκλειστικά δικές τους δαπάνες και μέσα. Οι συνεδριάσεις του ΔΣ, οι συναντήσεις μελών και φίλων της ομάδας, η γνωριμία με κάθε ενδιαφερόμενο να προσεγγίσει την +πλευση, γίνονται σε αυτό τον χώρο.

Μπορείτε επίσης να καταχωρίσετε τα στοιχεία και το θέμα για το οποίο επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την +πλευση στην παρακάτω φόρμα.