Τα παιδιά της Σαμοθράκης μας είπαν ευχαριστώ με ένα παραμύθι για την +πλευση!

Ένα παραμύθι που έγραψαν για την +πλευση τα παιδιά του νηπιαγωγείου της Χώρας και διαβάσαμε κατά την παράδοση των εκπαιδευτικών παιχνιδιών και του εξοπλισμού που προσφέραμε στα σχολεία με την ευγενική χορηγία της Λάμδα Star, επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο την προσπάθεια να υποστηρίξουμε τους λειτουργούς της εκπαίδευσης στο νησί.

Η αρχή έγινε από τον παιδικό σταθμό της Χώρας, το πρωί της πρώτης ημέρας και ταυτόχρονα με την λειτουργία των ιατρείων της +πλευσης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ανεβήκαμε ξανά στην Χώρα όπου συναντήσαμε παιδιά από το νηπιαγωγείο μαζί με τους γονείς τους να μας περιμένουν, έχοντας ετοιμάσει για εμάς ένα σπάνιο δώρο: ένα παραμύθι γραμμένο για την Σαμοθράκη και την +πλευση.

Η προσφορά της +πλευσης στα σχολεία ολοκληρώθηκε με το νηπιαγωγείο στο Λάκκωμα, όπου επίσης δωρήθηκαν εκπαιδευτικά παιχνίδια και υλικά.

Συνολικά, προσφέρθηκαν στα σχολεία πάνω από 10 κιβώτια με ηλεκτρονικό εξοπλισμό (προτζέκτορες, εκτυπωτές), μεγάλα και μικρότερα μαθησιακά παιχνίδια και απασχόλησης, επιτραπέζια, αλλά και υλικά (τετράδια, μαρκαδόροι, κτλ.).

2018-11-25T10:40:35+02:00 25 Νοεμβρίου 2018|