Γέμισε χρώμα και έκφραση στηρίζοντας την +πλευση – μάθε πώς!

//Γέμισε χρώμα και έκφραση στηρίζοντας την +πλευση – μάθε πώς!

Ανοίγουμε μία ακόμη κατηγορία δράσεων για τους ακρίτες μας, στηρίζοντας την σύγχρονη ελληνική Τέχνη, που με την σειρά της και με την δική σας βοήθεια θα στηρίξει την προσπάθειά μας.

Η +πλευση εγκαινιάζει την υποστήριξη εκθέσεων έργων Τέχνης και άλλων καλλιτεχνικών δράσεων στην Αθήνα, για την προβολή του έργου των καλλιτεχνών και την συγκέντρωση εσόδων που θα διατεθούν -όπως όλα τα έσοδά της- αποκλειστικά και κατά 100% στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου στα ακριτικά και απομονωμένα νησιά της Ελλάδας.

Από τις 12 Μαρτίου, οπότε και εγκαινιάζεται στις 6 το απόγευμα, μέχρι τις 18 Μαρτίου του 2018, η έκθεση της ζωγράφου Μαριάννας Βερέμη που φιλοξενεί το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή (Κασαβέτη 18 & Γρ. Αυξεντίου 14562, Κηφισιά), πέρα από τα εξαιρετικά χρώματα των έργων της καλλιτέχνη, θα φέρει και τα χρώματα της +πλευσης… και για καλό σκοπό.

Το 10% από τα έσοδα πωλήσεων θα δοθεί στην +πλευση για την ενίσχυση του έργου της και όπως καταλαβαίνετε, περιμένουμε να σας υποδεχθούμε εκεί με χαρά, για να απολαύσετε την έκθεση και να στηρίξετε την προσπάθειά μας.

Οι χώροι της έκθεσης, που τιτλοφορείται MAELSTORM II, θα είναι ανοιχτοί στο κοινό από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα τις καθημερινές (Τρίτη ως Παρασκευή), ενώ το Σάββατο και την Κυριακή από τις 11 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την επιμελήτρια της έκθεσης Μαρία Μιγάδη στο 6984562465 ή στο maria@themartixsystem.com.

Δείτε περισσότερα για την καλλιτέχνη και το έργο της στον σχετικό σύνδεσμο του themartixsystem:

2018-02-28T09:47:07+00:00 28 Φεβρουαρίου 2018|