Στα σχoλεία του Καστελλόριζου το καλό μέτρησε – επόμενος προορισμός η Κίμωλος!

//Στα σχoλεία του Καστελλόριζου το καλό μέτρησε – επόμενος προορισμός η Κίμωλος!

Παραδόθηκε επισκευασμένη η οροφή των δύο σχολικών κτιρίων του Καστελλόριζου, κατά την φθινοπωρινή αποστολή της +πλευσης στο νησί, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μέτρα το καλό» σε συνεργασία με την STANLEY BLACK&DECKER.

Κατά την διάρκεια της λειτουργίας των ιατρείων στους χώρους των δύο κτιρίων, καθώς και παράλληλων εκδηλώσεων, τοποθετήθηκαν οι σχετικές πινακίδες και οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν και την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία μαζί με μερικούς από τους μικρότερους φίλους μας.

Την ώρα της παράδοσης, μετά και την επισκευή της οροφής, έμπαιναν οι τελευταίες πινελιές στον ευρύτερο εξωραϊσμό του βόρειου κτιρίου του σχολικού συγκροτήματος.

Με την καμπάνια να έχει επίσης καλύψει το κόστος θέρμανσης σχολείων για άλλα ακριτικά και απομονωμένα νησιά (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα), το «Μέτρα το καλό» βάζει πλέον ρότα για την Κίμωλο, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την αγορά ενός ανατρεπόμενου οχήματος συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών, τα οποία το νησί είναι έτοιμο να διαχειριστεί κατάλληλα.

Ενισχύστε κι εσείς την προσπάθεια αυτή. Θυμηθείτε πώς, βλέποντας το διαφημιστικό σποτ:

2017-11-21T15:08:39+00:00 21 Νοεμβρίου 2017|