Ανοίξαμε φτερά για ακόμη μεγαλύτερη προσφορά με τη δική σας στήριξη!

//Ανοίξαμε φτερά για ακόμη μεγαλύτερη προσφορά με τη δική σας στήριξη!
Η +πλευση έκανε το επόμενο βήμα στην συνεργασία με χορηγούς για την στήριξη των ακριτικών και απομονωμένων νησιών και κυριολεκτικά… πέταξε σε νέα ύψη, συμμετέχοντας στο φετινό Athens Flying Week.
 
 
Η συνεργασία μας με την Stanley – Black&Decker μας οδήγησε μαζί στο κορυφαίο γεγονός των φίλων της πτήσης και των σπορ που σχετίζονται με αυτήν, με την δημιουργία της καμπάνιας «Μέτρα το καλό». Για δύο ημέρες, «ανοίξαμε φτερά» σε ένα νέο επίπεδο, με στόχο να επεκτείνουμε τις εθελοντικές δράσεις που έχουν τελικό αποδέκτη τους ακρίτες μας.
 
 
Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, οι εθελοντές της +πλευσης ήταν στους χώρους του Athens Flying Week για να «στήσουν» το σημείο από το οποίο θα διέδιδαν στο κοινό της εκδήλωσης τις πληροφορίες για την πρωτοβουλία «Μέτρα το καλό» σε συνεργασία με την Stanley – Black&Decker.
 
 
Η ανταπόκριση των επισκεπτών ήταν άμεση και ήδη ενώ το περίπτερο ακόμη στηνόταν, άρχισαν να «φεύγουν» τα πρώτα συλλεκτικά μέτρα με το σήμα της +πλευσης.
 
 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι φίλοι των εναέριων σπορ και δραστηριοτήτων, βλέποντας σημαίες με ένα αμιγώς θαλάσσιο σύμβολο, τα φουσκωτά της +πλευσης.
 
 
Την +πλευση ενίσχυσαν ακόμη και οι μικρότεροι από τους επισκέπτες, στους οποίους είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε λίγο από το «μικρόβιο» του εθελοντισμού για τα νησιά μας.
 
 
Στο τέλος της πρώτης ημέρας, ήμασταν πια σίγουροι από τον μεγάλο αριθμό ανθρώπων που ενίσχυσαν την προσπάθειά μας, ότι έχουμε ξεκινήσει πραγματικά να… μετράμε το καλό, και το δείξαμε έμπρακτα!
 
 
Την δεύτερη ημέρα του Athens Flying Week, μεταφερθήκαμε πιο κοντά στον κυρίως χώρο της εκδήλωσης και η ανταπόκριση των προσκεκλημένων ήταν άμεση από την πρώτη στιγμή.
 
 
Οι επισκέπτες χάρηκαν ιδιαίτερα που είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν την παρουσία τους στην επίδειξη, με την ενίσχυση των ακριτικών και απομονωμένων νησιών μας.
 
 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν πολλοί από τους πιλότους που συμμετείχαν στο φετινό Athens Flying Week.
 
 
Μάλιστα, κάποιοι από τους εθελοντές της +πλευσης είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και με πιλότους και πληρώματα από τα σμήνη επίδειξης που συμμετείχαν στο φετινό Athens Flying Week.
 
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική για εμάς ήταν και η ανταπόκριση μελών άλλων εθελοντικών ομάδων, πυρόσβεσης, διάσωσης κτλ., τους οποίους και ευχαριστούμε για την στήριξη στην προσπάθειά μας.
 
Μετά το τέλος του Athens Flying Week, η σκυτάλη για την υποστήριξη της καμπάνιας «Μέτρα το καλό» περνάει σε όλους τους πολίτες. Θα συναντήσετε σίγουρα το μέτρο της Stanley – Black&Decker με το λογότυπο της +πλευσης σε κάποιο από τα χιλιάδες σημεία πώλησής του σε όλη την Ελλάδα.
 
 
Αποκτήστε το και δείτε την προσπάθειά μας, να γίνεται και δική σας προσπάθεια!
 
Υ.γ.: Τις επόμενες ημέρες, θα μοιραστούμε μαζί σας μερικές από τις μοναδικές εικόνες που μας χάρισε το φετινό Athens Flying Week…
2017-09-18T14:38:42+00:00 17 Σεπτεμβρίου 2017|