Μέτρα το καλό – μία φράση με ένα ιδιαίτερο νόημα για εμάς στην +πλευση

//Μέτρα το καλό – μία φράση με ένα ιδιαίτερο νόημα για εμάς στην +πλευση

Η +πλευση ξεκινάει μία διαφορετική συνεργασία για την υποστήριξη των ακριτικών και απομονωμένων νησιών της Ελλάδας, με απαραίτητους αρωγούς όλους εσάς, αλλά και με ιδιαίτερη σημασία για τους εθελοντές της.

Σε συνεργασία με την Stanley – Black&Decker, δημιουργήθηκε ένα χρηστικό μέτρο, με το οποίο σκοπεύουμε να… μετρήσουμε το καλό, όπως λέει και το μότο της σχετικής καμπάνιας.

Σε αμέτρητα σημεία πώλησης των προϊόντων της Stanley – Black&Decker, θα βρείτε ένα εργαλείο μέτρησης ως 5 μ. που φέρει το λογότυπο της +πλευσης.

Με κάθε τεμάχιο που θα αγοράσετε από τα αμέτρητα σημεία πώλησης, αυτόματα μεταφέρετε 1 ευρώ στα ακριτικά και απομονωμένα νησιά μας. Αυτό θα γίνει έργα, εργαλεία, υποστήριξη στους ακρίτες μας.

 

H «επίσημη πρώτη» γίνεται το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στην Τανάγρα, όπου… προσθαλασσώνουμε το φετινό Athens Athens Flying Week!

Η προσέγγιση της Stanley – Black&Decker ήταν αποτέλεσμα της περυσινής μας εκδήλωσης «Με προορισμό τον άνθρωπο» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Με τους ανθρώπους της, μέτρο-μέτρο προσεγγίσαμε σε μία κοινή πορεία για την υποστήριξη των νησιωτών μας.

Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς, όπως και σε όλους εσάς και τον Έλληνα καταναλωτή, ότι θα εντοπίσετε αυτό το μέτρο και θα ενισχύσετε την κοινή μας προσπάθεια.

Μέτρο-μέτρο, το έργο μας θα φτάσει σε όλα τα νησιά που το έχουν ανάγκη!

Δείτε εδώ το σχετικό διαφημιστικό σποτ της καμπάνιας:

2017-11-04T11:53:30+00:00 15 Σεπτεμβρίου 2017|