Διάπλους 2017: Έχουμε την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία, τα δίνουμε και στα νησιά!

//Διάπλους 2017: Έχουμε την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία, τα δίνουμε και στα νησιά!
Κορυφαίας ποιότητας σύγχρονα εργαλεία προσέφερε η +πλευση την τεχνική υπηρεσία του Δήμου της Σικίνου, με την ευγενική χορηγία της STANLEY – BLACK & DECKER, προκειμένου να αντιμετωπίζει με επιτυχία κάθε πρόβλημα, όπως κάνουν και οι εθελοντές στα φουσκωτά μας σε κάθε περίσταση που το απαιτεί.
 
 
Τα τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια ενός πλου πολλών σκαφών, συχνά σε όχι ιδανικές συνθήκες, είναι πάντα μέσα στις πιθανές προκλήσεις ενός διάπλου. Στη +πλευση με την εμπειρία των πληρωμάτων μας έχουμε αντιμετωπίσει με επιτυχία κάθε πρόβλημα που παρουσιάστηκε.
 
Η τεχνογνωσία μας συνοδεύεται από τα απαραίτητα εργαλεία στις βάρκες και αυτή την ευχέρεια προσφέρουμε και στα ακριτικά και απομονωμένα μας νησιά, εξοπλίζοντάς τα κατάλληλα.
 
 
 
Σε αυτήν μας την προσπάθεια αρωγός στέκεται η STANLEY – BLACK & DECKER, που χορήγησε πλήρη σειρά εξειδικευμένων εργαλείων για την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σικίνου, μετά την απαραίτητη επικοινωνία για την καταγραφή των σχετικών αναγκών.
 
Εργαλεία και υλικά παραδόθηκαν κατά τη διάρκεια του Διάπλου 2017, ενισχύοντας την αυτάρκεια των τοπικών αρχών στην άμεση αντιμετώπιση κάθε είδους τεχνικών προβλημάτων και την υλοποίηση πιο εξειδικευμένων εργασιών.
 
 
 
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τα απομονωμένα και ακριτικά νησιά της Ελλάδας…
 
 
2017-05-21T09:31:00+00:00 21 Μάϊου 2017|