Διάπλους 2017: Με την αναντικατάστατη υποστήριξη εξειδικευμένων εργαστηρίων κάναμε εκατοντάδες αματολογικές εξετάσεις

//Διάπλους 2017: Με την αναντικατάστατη υποστήριξη εξειδικευμένων εργαστηρίων κάναμε εκατοντάδες αματολογικές εξετάσεις

Τα 350 έφτασαν τα δείγματα αίματος που συνέλεξαν οι εξειδικευμένοι εθελοντές της +πλευσης κατά τη διάρκεια του φετινού Διάπλου, προσφέροντας σταθερά την δυνατότητα στους κατοίκους των ακριτικών και απομονωμένων νησιών για αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα θα συνεκτιμηθούν από την ιατρική ομάδα της +πλευσης, πριν δοθούν στους κατοίκους, με την αναντικατάστατη συμβολή εξειδικευμένων εργαστηρίων.

Η προσφορά αυτή στα νησιά μας δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την δωρεάν επεξεργασία των δειγμάτων που συλλέξαμε από την CLINITEST – ΚΛΕΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ στη Μήλο, την BIOMED ΙΚΕ – Ε ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ Γ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΙΚΕ στη Σάμο, αλλά και την αντίστοιχη με συμβολικό αντίτιμο στο Μοσχάτο από την A2Z SOLUTIONS – ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Διαγνωστικό Κέντρο.

Ο άρτιος εξοπλισμός που μετέφεραν μαζί τους τα φουσκωτά της +πλευσης έδωσε στους εθελοντές την δυνατότητα να κάνουν αρκετές φορές δεκάδες αιμοληψίες σε λίγες ώρες. Συνολικά ελήφθησαν περίπου 350 δείγματα αίματος.

Χρησιμοποιήσαμε κάθε διαθέσιμο χώρο για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες κάθε κατοίκου των νησιών που επισκεφθήκαμε.

Οι εξειδικευμένοι εθελοντές μας αντιμετώπισαν κάθε κάτοικο που προσήλθε για να δώσει αίμα με επαγγελματισμό και ευαισθησία, στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα εξυπηρέτησης.

Σε αρκετές περιπτώσεις, η κατάσταση των εξεταζόμενων επέβαλε η ομάδα αιμοληψιών να μεταβεί στις κατοικίες τους για να συλλέξει τα δείγματα, κάτι που έγινε επίσης με απόλυτη επιτυχία.

 

2017-05-29T20:08:42+00:00 16 Μάϊου 2017|